Al je heldhaftige hobby’s vastleggen op camera

actioncam

Iedereen heeft er vast wel een paar, hobby’s. Of het nou lekker tekenen of schilderen is of juist een leuke sport. Iedereen vind het op zijn eigen manier leuk en doet het in zijn vrije tijd met veel plezier. De zomer komt er ook weer aan en dit betekent misschien voor veel mensen dat ze weer wat meer hobby’s kunnen gaan uitvoeren. Bijvoorbeeld verschillende watersporten zoals, windsurfen, kanoën, kite surfen of duiken zijn nu allemaal wat prettiger als het warmer weer is. Voor de herinneringen is het natuurlijk erg leuk om het vast te kunnen leggen via een video.

Action cam

Zoals de meeste mensen zullen doen met wat gevaarlijkere hobby’s is het laten filmen door iemand. Jij voert je sport of dergelijke uit en iemand die met je mee is zal er voor zorgen dat het mooi op beeld komt te staan. Maar hoe leuk is het om dit zelf allemaal te kunnen filmen terwijl je bezig bent! Dit kan door middel van een Actioncam. De actioncam is een vrij nieuw concept in Nederland. De actioncams zijn kleine, handzame en gebruiksvriendelijke camera’s die wel tegen een stootje kunnen. Dit zorgt ervoor dat je de actioncam goed kunt gebruiken tijdens extreme sporten zoals mountainbiken, surfen of motorrijden. Het voordeel van het compacte formaat is dat ze overal makkelijk op te monteren zijn zonder dat jij er last van hebt tijdens het uitvoeren van je activiteit.

Verschillende soorten camera’s

De actioncam opzich is natuurlijk al een hele fijne uitvinding. Maar er zijn nog heel wat andere varianten van gemaakt. Als eerst heb je de gewone actioncam, dit is de meest basic variant. Deze camera is makkelijk te monteren en is ook handig en simpel in gebruik. Dan heb je nog de waterdichte camera’s. Dit zijn dezelfde als de normale actioncams alleen zijn deze dus waterdicht. Dit is ideaal voor vakanties. Voor als je onderwater wilt filmen tijdens het duiken of snorkelen. En het kan zelfs tijdens je wintersport vakantie. Als je je ski toch wilt filmen terwijl het sneeuwt kan dit gemakkelijk met de waterdichte actioncam! Dan heb je ook nog actioncams die 360 graden kunnen draaien en op die manier een heel ander perspectief van beeld vormen. Dit kan erg leuk zijn als je over mooie paden en bergen gaat mountainbiken. Denk dus goed na voordat je op vakantie gaat wat voor activiteiten je gaat doen en wat daarbij de beste camera voor jou is.