De mooiste backpack voor op reis

Ben jij van plan in de zomer te gaan backpacken? Of ga je ergens heen op reis waar je gewoon een goede backpack voor nodig hebt? Lees dan deze blog! In de zomer gaan er duizenden Nederlanders op vakantie. Maar Nederlanders zitten over het algemeen overal. Waar je ook komt, het is een kwestie van tijd voordat je ergens een Nederlands gesprek opvangt. Toch zijn er veel verschillende vormen van de Nederlandse vakantieganger. Dit hangt meestal af van een aantal variabelen. Dit zijn variabelen die de bestemming keuze beïnvloeden. Variabelen zoals je persoonlijke voorkeuren, of je een gezin hebt, of je met een groep reist of alleen, of je van een citytrip houdt, of liever toch een camping op het platteland. En nog veel meer factoren die uiteindelijk invloed kunnen uitoefenen op de bestemming van jouw vakantie.

Het Nederlandse camping wezen

Het is algemeen bekend dat een groot deel van de Nederlanders in het hart van de zomer te vinden zijn op een camping in het diepe zuiden van Frankrijk. De Franse campings worden in de zomer overspoeld door een soort oranje tsunami aan mensen. Dit is ook waarom veel van de campings in het zuiden van Frankrijk worden beheerd door eigenaren met een Nederlandse achtergrond. Vroeg stappen de Hollanders in de auto met een caravan aan de trekhaak en een backpack vol met kampeer gerelateerde benodigdheden. Na een uurtje of 12 op de autoweg, proberend de helse files van Parijs voor te zijn, kom je dan eindelijk op de zonnige bestemming aan.

Na een aantal weken op een camping te hebben gezeten, genoten van de primitieve luxe die zo’s vakantie met zich meebrengt, Wordt de tocht naar huis weer voorbereid. Vervolgens weer een slopende 12 uur in de auto en dan toch weer blij om thuis te zijn. Een vakantie op de camping kan heel ontspannend zijn. Heerlijk relaxen op een zonovergoten plek zonder zorgen. He leven is tamelijk primitief en meer heb je ook niet nodig. Alleen sommige mensen die gaan toch eerder voor een andere vakantie.

De andere vakantiesplekken waar je Hollanders tegenkomt

Zoals eerder al gezegd, de Nederlanders zitten overal. Zo zijn er bijvoorbeeld ook erg veel mensen die in de zomer het liefst de hele tijd snorkelen op een Caraïbisch strand. Dit heeft natuurlijk ook zijn charmes. Ook zijn er mensen die zoveel als mogelijk willen zien en gaan rondtrekken met een camper door bijvoorbeeld de Verenigde Staten. Het is natuurlijk leuk om zoveel mogelijk dingen te bekijken, dan heb je het gevoel dat je echt het maximale uit de vakantie hebt gehaald.

Een andere manier om het gevoel te krijgen dat je het maximale uit een vakantie hebt gehaald, is het resort leven. Je vakantie doorbrengen op een resort is in de laatste jaren steeds populairder geworden. Vele Hollanders vinden het heerlijk om een of meerdere weken compleet verwent te worden met alles er op en er aan. Zo lekker in het zonnetje in Griekenland of Turkije met de bar en het buffet binnen handbereik. Velen vinden dit heerlijk, maar sommige mensen zoeken soms toch nog iets meer het “avondtuur” op.

Backpackende mensen zijn bijvoorbeeld vaak erg avontuurlijk. Populaire Backpack hotspots zijn plekken als Thailand, of Zuid-Amerika. Om te backpacken heb je natuurlijk een goede backpack nodig. Bestel nu een milieu backpack online en laat het avontuur beginnen.