De beste kadotips voor elk kind!

Is je neefje bijna jarig? Of nichtje, zoon, dochtertje, buurjongen/meisje? En heb je geen idee wat voor cadeau je een kind moet geven, dat het kind blij maakt, maar ook de ouders tevreden houdt? Een Hape knikkerbaan, een skippybal, een playstation, wat geef je een kind? Gelukkig hebben wij hier een lijstje voor je opgesteld met leuke, niet te dure en gender loze cadeaus voor elk kind in je leven!

Schilderset

Dit is fantastisch voor elk kind dat ook maar enigszins genot haalt uit het uiten van zijn of haar creativiteit. De meeste schildersets komen in een mooie houten koffer (die best wel tegen een stootje kan) met kwasten, verf en allerlei andere hulpmiddelen om te gebruiken bij het schilderen. Sla meteen een aantal doeken of grote vellen papier in en ga lekker samen met je kind aan de slag. Op sommige websites kan je ook nog de naam van je kind in de koffer laten graveren! Supergaaf!

Cake + chocola + fruit

Het is ook erg leuk om je kind flink te verwennen met lekker eten. Je kan cupcakes of een taart maken en versieren met elementen uit het leven van je kind (denk aan zijn of haar hobby’s, favoriete personages uit video-games en/of TV-series, noem maar op), cake-pops zijn ook helemaal hip, of koop een stapel fruit en een chocoladefontein en ga samen met je kind lekker aan de slag.

Lego

Het klinkt misschien ouderwets, maar Lego blijft super gaaf. Je hebt tegenwoordig ook enorm veel keus: Star Wars tot Friends, Ninjago tot City, elk kind vindt wel iets wat ze leuk vinden bij Lego. Ook motiveert het je kind om zelf tot nieuwe inzichten te komen en na te denken over hoe dingen in elkaar zitten (want wie leest er bij de eerste bouwpoging nu écht de handleiding?) Als je kind al helemaal weg is van Lego kan je natuurlijk ook ‘even’ naar Legoland, maar dat is misschien meer iets voor de vakantie.

Dit is maar een kleine greep uit wat er mogelijk is voor je kind. Die Hape knikkerbaan is altijd nog een optie. Het is natuurlijk het belangrijkste dat je naar je kind luistert. Daarom kan je ook altijd nog doen wat mijn ouders deden: het kind loslaten in de speelgoedwinkel en afrekenen waar ze mee terug komen (als het niet te veel is) (of wel). Succes!