De leukste gadgets voor in de badkamer

handdoek radiator

We spenderen veel tijd in onze badkamers en daarom is het geen gek idee die tijd zo comfortabel en leuk mogelijk te maken. Hier is een lijstje met de leukste gadgets voor je badkamer.

Badrekje

Terwijl je lekker in bad zit weg te dromen kan je nu met een badrekje met wat snacks en een drankje je tijd nog fijner maken. Het is een verschuifbaar rekje waar je verschillende dingen op kunt zetten. Wees creatief, er is van alles mogelijk. Bijvoorbeeld zou je ook je iPad erop kunnen zetten en lekker een filmpje of serie kijken.

Waterproof speaker

Deze speaker is waterbestendig en kan dus veilig in de badkamer worden gebruikt. De speaker werkt met bluetooth en op deze manier kan je tijdens het zingen in de douche luisteren naar het liedje dat je zelf vals aan het zingen bent. Maak van je douchetijd een priv├ę feestje.

Grippy shower buddy

Grippy is al meer bekend van telefoonhouders in de auto, maar ze hebben nu ook een artikel voor de badkamer uitgebracht. Het is een matje met een spiegel die je op de wand van de douche kan plakken en waarin je makkelijk bijvoorbeeld je scheerspullen, shampoo en andere dingen kan hangen. Op die manier kan je altijd makkelijk bij je spullen.

Handdoek radiator

Heb je er ook last van dat je je handdoeken nergens op kunt hangen. Of dat je ze nat op de grond laat liggen en ze beginnen te stinken. Deze problemen zijn verleden tijd met een handdoek radiator. Een handdoek radiator is een verwarmd rek, specifiek om handdoeken aan op te hangen. Op die manier heb je altijd een plek om je handdoeken op te hangen, en worden ze automatisch gedroogd, zodat je je geen zorgen hoeft te maken dat ze beginnen te meuren.

Super smart weegschaal

Iedereen staat natuurlijk wel eens op de weegschaal, maar je gewicht zegt niet alles! Deze weegschaal kan je met je telefoon verbinden en geeft niet alleen je gewicht weer, maar ook je vetpercentage, spiermassa en nog veel meer. Voor de mensen die veel bezig zijn met hun gezondheid en alles goed in de gaten willen houden.

Dit zijn mijn aanbevelingen voor leuke badkamer gadgets. Hopelijk staat er ook iets voor jou tussen. Mocht je zelf nog aanraders hebben, of dingen die je in de lijst mist, aarzel dan niet om een berichtje achter te laten. Alvast veel plezier met je nieuwe badkamer gadgets.