De voetbaltafel: een echte blikvanger

voetbaltafel

Sta je geregeld met je organisatie op een beurs of is er een open dag? Is je kantoor of showroom toe aan een echte blikvanger? Het tafelvoetbalspel is een uitstekende manier om mensen naar je toe te trekken en goede sfeer te creëren.

Voetbaltafels zijn leuk voor jong en oud. Het is best een eenvoudig spel doordat er maar enkele spelregels zijn. Mensen hoeven er eigenlijk alleen maar voor te zorgen dat de bal op het tafelveld bij de tegenstander in het goal terecht komt door aan de stangen met poppetjes te draaien. Het is dan ook een zeer toegankelijk spel, de meeste mensen hebben het immers wel eens gespeeld in hun leven. Wanneer mensen gaan tafelvoetballen ontstaat er ongetwijfeld een fanatieke competitie.

Door een voetbaltafel te plaatsen creëer je een aangename en gezellige sfeer. Dat is waar mensen graag op af komen. Organiseer bijvoorbeeld een winactie zodat mensen uitgedaagd worden te komen tafelvoetballen. Ook voor een teambuilding event of personeelsfeest is tafelvoetbalspel een leuke optie. Doordat mensen even de aandacht op iets anders kunnen richten, voelen ze zich ook meer op hun gemak. Laat je organisatie zien door juist hier op te richten. Onze favoriet: een voetbaltafelspel met het logo van je organisatie of een volledig eigen ontwerp.

Voetbaltafels bedrukken

Wanneer je voor je bedrijf een voetbaltafel wil laten bedrukken heb je verschillende opties. Je kan alle vier de zijden  van de tafel voorzien van een eigen ontwerp. Ook kun je de binnenkant van het speelveld laten aanpassen. Maar ook de spelers, ballen of handvaten kunnen gepersonaliseerd worden. De mogelijkheden zijn eindeloos. Ben je er nou niet helemaal zeker van of je ontwerp wel daadwerkelijk is wat je wilt? Geen zorgen! Vaak kun je een digitale preview krijgen van de uiteindelijke tafel wanneer je online een voetbaltafel uitzoekt. En deze kun je meestal ook nog aanpassen wanneer het toch niet helemaal is zoals je had gedacht.

Overweeg je een voetbaltafel?

Eén van die voetbaltafel aanbieders is Voetbaltafelwinkel.nl. Dit is de grootste voetbaltafel winkel van de Benelux. De webshop levert voetbaltafels aan particulieren, MKB bedrijven, maar ook aan verschillende projecten en scholen. Voor elke kantine, horecagelegenheid, kantoor of beurshal, kan er een bijpassende voetbaltafel besteld worden.

Bijna alle merken voetbaltafels zijn leverbaar. Zo ook de koning onder de voetbaltafels; deutsche meister. De tafels zijn in een normaal model beschikbaar, maar er is ook een XL voetbaltafel waar 8 personen aan kunnen spelen. Nog een bijkomend voordeel van hier je voetbaltafel bestellen, is dat de meeste modellen voor je gemonteerd worden bij aflevering. Ideaal, vinden wij!