Een compleet nieuwe woonkamer

Voor onze nieuwe woonkamer ben ik druk opzoek naar leuke accessoires. Na een lange verbouwing waar heel veel tijd in heeft gezeten, is het tijd om het project af te sluiten. Inmiddels hebben we allerlei nieuwe meubels besteld zoals een bank en een kasten. We moeten alleen nog een keuze maken welke salontafel we willen bestellen en moeten we opzoek naar lampen. Een hanglamp boven te eettafel vind ik nog de lastigste keuze die gemaakt moet worden. Het moet functioneel zijn en bij de rest passen, erg lastig dus!

 

 

In de winkels kan ik maar niet slagen

Na veel te veel woonwinkels af te hebben gelopen, ben ik er nog steeds niet uit. Ik moet gewoon verliefd worden op een hanglamp, zo lastig. Mijn man maakt het uiteraard niet uit, het moet alleen binnen het budget blijven. Het lukt dus niet in de winkels, de enige optie is dus nog kijken op het internet naar een mooie lamp. Wie weet kan ik daar wel wat vinden, anders koop ik gewoon een goedkope hanglamp en gun ik mijzelf nog wat meer tijd.

 

 

Zal het online dan toch zijn gelukt?

Na een hele avond speuren op het internet leek het er toch echt op dat ik iets had gevonden, helemaal naar mijn smaak! De kleuren komen precies overeen met de kleuren op de muur en de stijl klopt ook precies! De lamp zelf straalt stoer uit maar de glazen bollen stralen weer chique en stijlvol uit. Precies wat ik dus zocht! Al vond ik het wel erg spannend om een hanglamp online te kopen. Stel de lamp wordt kapot bezorgd, welke rechten heb ik dan als koper? Moet er dan op mijn kosten weer een nieuwe lamp opgestuurd worden en moet ik de kapotte hanglamp retour sturen? Op de website werd groot vermeld dat dit soort problemen vergoed zal worden vanuit de webwinkel. Ik besloot toch maar de gok te wagen en bestelde de lamp online.

 

 

Helemaal verliefd!

Al bij het uitpakken maakte mijn hart een sprongetje, de lamp werd heel erg goed verpakt bezorgd en de hanglamp had het vervoer goed overleefd. De instructies voor het ophangen waren prima meegeleverd. Als een kind zo blij liet ik de gigantische hanglamp aan mijn man zien, die de lamp ook oprecht mooi vond. Het was een hele zoektocht maar ik ben heel erg blij dat het allemaal is gelukt! Nu nog een paar andere dingetjes kopen zoals kussentjes en het leven in de woonkamer kan beginnen!