Een feestje vier je met een vlag of spandoek

Wanneer er iets te vieren valt, willen we het liefst allemaal helemaal uitpakken. Maar uiteindelijk zitten we in Nederland, tijdens bijvoorbeeld een verjaardag, vaak in een kring rondom de borrelnootjes en blokjes kaas. Zo’n middag kan je al een stuk meer bijzonder maken met een spandoek of vlag die speciaal voor jou is aangepast en gemaakt. Met een leuke opdruk bijvoorbeeld of een pakkende tekst. Je kan zo een vlag laten maken. Lees je even mee?

Een vlag voor de geslaagde!

Het is een traditie in Nederland om de vlag uit te hangen wanneer er iemand in het gezin geslaagd is. Niet gek dus dat je rond het einde van de maand mei veel vlaggen ziet hangen. Hoe leuk is het dan dat jullie geen gewone vlag aan de gevel hebben maar eentje die helemaal persoonlijk voor jullie zoon of dochter is gemaakt. Met een trots bericht of een gekke foto, als jullie tiener dat te gênant vindt, kan je daar mooi de tas overheen hangen en is het een geintje binnen de familie.

Een vlag voor de jarige

Zojuist noemde ik al even de verjaardagen maar hoe leuk is het wanneer je de boel kan versieren met speciale ballonnen en slingers. Laat de leeftijd voor de jarige erop zetten of een oude kinderfoto. Hilariteit gegarandeerd en iedereen vindt het leuk als er op zijn of haar verjaardag wat extra moeite is gedaan, ook wat betreft versiering. Daarnaast kan je, afhankelijk van het bericht, voor ieder gezinslid zo’n vlag maken. Deze kan je op iedere bijzondere gelegenheid ophangen. Wanneer er een geslaagde is, een jarige, noem maar op.

Een spandoek voor de aanmoediging

Een gelegenheid die ik nog niet heb genoemd, is het aanmoedigingsmoment. Denk maar eens aan het meedoen met een sportevenement of iets dergelijks. Dan is het wel zo leuk als de familie klaar staat met een spandoek. Goed, zo’n spandoek kan je zelf ook in elkaar knutselen maar deze gaan vaak snel kapot en teksten die er met verf zijn opgezet, zullen er bij het minste beetje regen al afspoelen. Een souvenirtje van een speciale dag is wel leuk en een bedrukt spandoek is ook zo geregeld.

Zo zie je maar, een vlag laten maken, is hartstikke leuk. Zo’n speciaal ding is een echte toevoeging op je dag en maakt de gelegenheid nog specialer. En dit kan heel makkelijk via een website als Mijnreclamevlag.nl, ook voor alle bedrijfsvlaggen!