Hoe kan je je weekenden besteden?

Door de huidige maatregelen zijn de clubs weer dicht. Dit is voor velen jongeren een domper omdat ze hier altijd erg naar uit keken. Weer even heerlijk dansen tot in de late uurtjes met een lekker drankje in je handen, wat hebben we het gemist hé. Helaas werd er in de eerste 2 weken duidelijk dat het voor teveel besmettingen zorgde en daarom echt nog niet verantwoordelijk was. Mede ook door de grote groep die nog niet in gevaccineerd. Dus nu moeten we in het weekend een nieuwe activiteit bedenken zodat we ons niet zullen gaan vervelen.

Er op uit

Dat de clubs weer dicht zijn betekent natuurlijk niet gelijk dat alles weer dicht is. Restaurant, terrasjes en cafés zijn gewoon nog geopend tot 00:00. Dus dit is reden genoeg om er alsnog gewoon lekker op uit te gaan! Je zal alleen je avond wat anders moeten indelen dan gewoonlijk. Een avondje stappen begint bij de meeste jongeren rond een uurtje of 23:00. Nu zal je avond waarschijnlijk al bij het avond eten beginnen en dus eindigen om middernacht. Ook niks mis mee! Want het kan ook super leuk zijn om gezellig op een terrasje te eten en te drinken en misschien nog wel te genieten van het mooie weer.

Binnen blijven

Helaas kennen we in de zomer van Nederland ook heel wat minder mooie dagen en daarom is het ook handig om wat dingen te doen te hebben als het een dagje regent. Als eerst is het best handig om is te gaan kijken naar van die klusjes die je altijd al wel is had willen doen maar waar het eigenlijk nooit van is gekomen. Denk bijvoorbeeld is aan de zolder opruimen, je kledingkast uitspitten of de grote schoonmaak. Allemaal van die dingen waar je normaal gesproken geen tijd voor zult hebben maar die toch erg belangrijk zijn. Als je die dingen hebt gedaan is het tijd voor wat tijd voor jezelf! Veel mensen vergeten dit maar het is toch echt heel erg belangrijk. Tijd voor jezelf nemen betekent voor iedereen wat anders. Je kan het zien als een dagje bank hangen met Netflix op de achtergrond. Of sommige vinden tijd voor hun zelf een lekkere Spa dag met een maskertje, een lekker warm bad en een manicure. En voor andere is dit weer een dagje gamen op je gaming pc. Iedereen komt op een andere manier tot rust maar zorg er zeker voor dat je zo’n dagje 1 keer in de zoveel tijd hebt.