Hoe werkt een shortlease contract?

Iedereen heeft een ander inkomen en ander werk. Daarbij komen ook andere mogelijkheden. Maar het betekent niet persé dat de één meer mogelijkheden heeft dan de ander. Tegenwoordig worden er veel meer oplossingen en uitkomstem bedacht op kwesties die voorheen enkel voor een selectieve groep beschikbaar waren. Denk bijvoorbeeld eens aan een auto op kosten van de zaak wanneer je ZZP’er bent, of überhaupt een auto als starter? Tegenwoordig kan dat! En wel met een shortleasecontract. Wat dat is, zal ik je in deze blog vertellen. Lees je mee?

Auto huren of kopen

Wanneer je voor je werk veel reist binnen het land, misschien ga je weleens de grens over, dan is het vaak handig om een auto tot je beschikking te hebben. Op die manier ben je zowel mobiel als flexibel. Je hoeft je niet te houden aan de tijden van het openbaar vervoer en je kan tot aan de voordeur vervoerd worden. Maar dat het handiger is, betekent niet meteen dat je ook het geld hebt om zo’n aanschaf te maken. Je kan ook huren! Voor langere tijd of kort, het is aan jou. Met een leasecontract heb je alle voordelen van een auto zonder de hoge kosten van de aanschafprijs. De meeste huurcontracten zijn een jaar of langer. Dus als je de auto geen jaar nodig hebt of daar nog geen zekerheid over hebt, is dit de oplossing.

Shortlease voor iedereen

En een shortlease contract is daarin dus de ideale uitkomst. Niet alleen is zo’n contract maandelijks opzegbaar maar het is ook voor bijna iedereen beschikbaar. Bij Dealerleasing.nl word je namelijk niet meteen afgeschreven wanneer je starter of ZZP’ er bent. Daar begrijpen zij dat jij die auto net zo hard nodig hebt. Je kan zelfs al een auto huren voor één maand. Daarnaast begrijpen ze bij Dealerleasing.nl dat u vragen hebt en hun team staat dan ook klaar om die te beantwoorden, ook online!

Overzicht in opties

De duur van het leasen is één van de opties waar je uit kan kiezen. Maar er zijn er nog veel meer. Zo heb je ook keuze in het soort shortlease auto dat je huurt en wat je wel en niet opgenomen wilt hebben binnen je contract. Denk hierbij bijvoorbeeld aan verschillende pakketten. Daarnaast kan je ook kiezen voor elektrisch rijden. Bij Dealerleasing.nl denken ze niet alleen aan u als werker maar ook aan de natuur en dus de toekomst. Die je zo tegemoet rijdt met een shortleasecontract.