Je persoonlijke licht en vuurwerkshow

Iedereen die ooit naar een fantastisch festival is geweest weet dat een goed festival meer is dan alleen de muziek. Het is de sfeer, de mensen, het dansen maar bovenal ook, de licht en vuurwerk show. Een goed festival weet dat een fantastische lichtshow en vaak ook vuurwerk de ervaring naar een heel nieuw niveau kan tillen. De professionals die deze lichtshows en vuurwerkshows in elkaar zetten, vaak helemaal gesynchroniseerd met de muziek, zijn daadwerkelijk artiesten. Ze werken achter de schermen maar zouden eigenlijk net zo beroemd moeten zijn als de artiesten zelf. Ik ben van mening dat ze kunst creëren. Op deze website bespreken we natuurlijk hobby’s en alhoewel licht en vuurwerkshows op festivalniveau nou niet bepaald mogelijk is als hobby, kan het wel op kleiner niveau een leuke hobby zijn.

Hobby

Wie organiseert nou niet nu en dan een verjaardagsfeest of huisfeest. Mensen die houden van spelen met elektronica kunnen erover nadenken om het creëren van lichtshows als hobby te nemen. Je hoeft hier helemaal geen duizenden euro’s voor te investeren. Voor een paar honderd euro heb je al basislichten en de software en elektronica om een lichtshow te creëren op bijvoorbeeld een Spotify playlist. En je kunt ook met vuurwerk spelen alhoewel dit natuurlijk wel een stukje ingewikkelder wordt. Je kunt dit niet zomaar doen en zult er waarschijnlijk een vergunning voor moeten aanvragen. Tegelijkertijd heb je een grote veilige ruimte nodig om hiermee te spelen. Een grote tuin met een stuk ruimte dat zo ingedeeld is het veilig is kan voldoen

Werken op feestjes

Zoals ik aangaf aan het begin van dit artikel zijn er jaarlijks tienduizenden mensen die tuinfeesten of huisfeesten organiseren. Wanneer je lichtshows creëren als hobby hebt maar nog niet professioneel kunt gaan is een goede tussenstap om lichtshows te organiseren voor de feesten van vrienden en familie. Dit geeft een bijzondere toevoeging aan een feest en zal zeker een indruk achterlaten. Tegelijkertijd kun je wat bijverdienen. Nu kun je natuurlijk bespreken of het mogelijk is om met vuurwerk te spelen qua ruimte. Zo ja dan kun je bijvoorbeeld een sparkular huren.

Interessante hobby

Op deze website proberen we altijd leuke en originele hobby’s te creëren. Heel veel mensen zijn dj-hobbyisten, maar als jij ervoor kiest om op muziek gesynchroniseerde lichtshows te creëren als hobby heb je een fantastische en originele hobby waar je makkelijk wat extra geld mee kunt verdienen. En het is natuurlijk ontzettend leuk.