Nubikk schoenen: mijn nieuwe favoriete hobby

Nubikk schoenen

De meeste vrouwen zullen het beamen. Schoenen kunnen echt een hobby zijn. De meeste mannen zullen dat niet geloven. Maar het is echt waar. Schoenen zijn een hobby. Ik verzamel ze zoals anderen postzegels of edelstenen verzamelen. Het liefst verzamel ik Nubikk schoenen want die vind ik gewoon mooi. En mijn vriend sleep ik als smoes gewoon hierin mee want Nubikk schoenen zijn er ook in herenvariant. Dat betekent dat ik ze ook voor hem verzamel Hij heeft ze nu voor alle gelegenheden die je maar kunt bedenken in de kast staan. Geluk bij een ongeluk; mijn vriend is niet zo moeilijk en vindt de schoenen gelukkig ook mooi. Toch is het maar een gekke hobby, schoenen verzamelen en bekijken op internet. Dat besef ik ook heus wel. Maar ja, ik ben gewoon gek op schoenen. Maar waarom dan extra op het merk Nubikk?

Nubikk schoenen: gewoon lekker!

Kijk, schoenen moeten gewoon lekker zitten. Hoe gek ik ook op schoenen ben, als ze niet goed zitten, gaan ze terug, iets voor de sier in de kast laten gewoon omdat het kan, is geen optie. Het blijft kleding en die draag je. Dus alles wat ik heb, draag ik. Nubikk is een heel comfortabel merk. Daar ben ik inmiddels al lang achter. Nubikk werd op 15 maart 2012 opgericht en ze wonnen in 2014 al de Zilveren Schoen voor het snelst opkomende nieuwe merk. Het merk is gevestigd in Nederland, in Waalwijk om precies te zijn. Het merk is inmiddels erg populair. De schoenen staan voor een relaxed, stijlvol en comfortabel leven en dat dragen de Nubikk schoenen dan ook allemaal uit. Ze hebben een tijdloos design waardoor ze makkelijk passen bij elke garderobe. En het allerbelangrijkste zoals ik al zei: ze zitten gewoon heel erg lekker.

Shoppen en passen

Elke week, ja het is erg, ik wet het, struin ik internet af om te zien of Nubikk al met iets nieuws is gekomen. Elk seizoen kijk ik reikhalzend uit naar de nieuwe collectie. Ik vind het leuk de designs en prints te bekijken en te bedenken waarbij het zal staan. Natuurlijk is mijn budget beperkt dus ik heb echt niet de totale collectie in huis. Was het maar waar. Maar zo heb ik altijd wat te dromen, toch? Ieder zijn hobby en de mijne heeft als heel groot voordeel dat iok altijd passende schoenen in mijn kast heb staan!