Online winkels afstruinen naar nieuwe merken

Napapijri

Als hobbymaniac ben ik altijd op zoek naar manieren om mijn vrije tijd leuk te vullen. Daarom verzamel ik alleen de leukste activiteiten voor in je vrije tijd op mijn blog. Meestal gaat het om de dingen die ik zelf ontzettend gaaf vind. Zo wil ik vandaag even jouw aandacht vragen voor het online afstruinen van winkels. Ik ben echt een groot fan van de grote webshop community dat inmiddels een feit is in Nederland. Voor elk product en iedere dienst is tegenwoordig wel een webshop te vinden. Persoonlijk ben ik altijd op zoek naar nieuwe merken. Daarbij ben ik voornamelijk geïnteresseerd in de boutiques die je niet snel tegenkomt. Dat maakt het online winkels afstruinen naar nieuwe merken een heuse sport!

Merken die bijna internationaal doorbreken

Ik zal mijn opvatting van de term boutique nog even verder toelichten. Wanneer ik boutique zeg, dan bedoel ik de merken die lokaal of nationaal al een feit zijn en op het moment staan om internationaal door te breken. Juist die boutiques en merken zijn soms lastig te vinden. Waarom wil ik dan steeds nieuwe merken zoeken? Omdat de kleding nu nog voor mij betaalbaar is. Wanneer zo’n merk doorbreekt, dan schieten de prijzen ook vaak omhoog. Bovendien is het ontzettend gaaf om in het bezit te zijn van een item van het desbetreffende merk voordat het doorbrak. Dat kan wellicht een collectors item worden!

Mijn favoriete webshop

Inmiddels kun je mij beschouwen als een veteraan op het gebied van deze sport. Ik heb uren, dagen en soms zelfs weken gespendeerd aan struinen van webshops op zoek naar nieuwe kleding van bijzondere merken. In mijn zoektocht ben ik dan eindelijk een geweldige webshop tegengekomen. Ik heb het over Winkelstraat. Eigenlijk is Winkelstraat meer een online platform dan echt een webshop. Het biedt allerlei boutiques namelijk de mogelijkheid om hun collecties daar te verkopen. Hierdoor vind je diverse merken in hun online winkel. Dat is natuurlijk ideaal voor zo’n fashion hobbymaniac als ik.

Momenteel echt hot

Op het moment ben ik één merk in het bijzonder aan het volgen, namelijk Napapijri. Nou moet ik zeggen dat Napapijri al langer bestaat. Ze zijn zoals je misschien wel weet opgericht in 1987 en hebben al redelijk wat bekendheid wat betreft internationaal. De reden waarom ik nu Napapijri zo volg, is hun collectie. Ik vind het helemaal geweldig voor het najaar en de winter! De kleding is merkbaar geïnspireerd door grote expedities die gehouden werden in de vorige eeuw. Je kunt het bijna zien als een soort modieus eerbetoon aan al die stoere ontdekkingsreizigers. Daarom vind ik Napapijri momenteel echt hot!