Schoenen om jouw zomerse outfit af te maken.

Schoenen maken natuurlijk de outfit helemaal af. Maar welke schoenen doe je onder welke outfit en wat vindt jij fijn lopen. Dat is natuurlijk ook belangrijk om naar te kijken. Want niet iedereen vindt elke schoen even fijn lopen. En dat is maar goed ook, want anders loopt iedereen op dezelfde schoenen en dat is natuurlijk een beetje saai voor het straat beeld. Maar binnen al die merken van Waldlaeufer tot Nike, is het belangrijk wat jij wilt waar de schoenen aan voldoen.

Je moet natuurlijk wel een beetje kijken wat je op een dag gaat doen, want een sneaker is fijn voor een dag lopen. Maar dan is een hak natuurlijk minder comfortabel. En wat mogelijkheden hebben, dat is natuurlijk ook wat fijn. Zo kan je net weer wat andere combinaties maken.

Liever een sneaker voor het makkelijk lopen.

Wanneer je voor je werk, of überhaupt in je dagelijkse leven, flink wat stappen zet, dan is het natuurlijk fijn om comfortabele schoenen aan te hebben. Denk hierbij aan een goede sneaker. Deze schoenen zijn natuurlijk ook fijn wanneer je heel de dag moet staan. Dan wil je natuurlijk goede steun hebben aan je voeten zodat je het zo lang mogelijk vol houdt en niet halverwege de dag denkt van: Ja, had ik maar andere schoenen aan gedaan. Nou niets zo vervelend dan zere voeten en je moet nog een aantal uur. Dus comfortabel staan is natuurlijk erg fijn.

Elegantie op een hoge hak.

Zelf vind ik het super knap wanneer je goed op hoge hakken kan lopen. Want zelf lijk ik op Bambi die op het ijs probeert te staan. Nee dat is totaal geen succes. Maar hoge hakken kunnen super elegant zijn, mits je er natuurlijk goed op kan staan en lopen. Nou is een hoge hak niet altijd super comfortabel maar kan het je outfit wel helemaal af maken. En daar gaan we natuurlijk ook voor. Je wilt er ook een beetje mooi uitzien. 

En in deze tijd, hoef je niet meer te kijken of je een nette schoen onder bepaalde outfits moet dragen. Je kan ook gewoon een net jurkje of nette broek combineren met een stoere sneaker. Comfortabel gaat toch boven alles. En met de mode van deze tijd kan je alles combineren. Dat is dan wel het voordeel van de mode van deze tijd. Alles kan en mag.