Schoon water met een Brita waterfilter

Waarom is een Brita waterfilter een goed idee? De gemiddelde Nederlander gebruikt per dag ongeveer 130 liter water. Kraanwater!De waterzuiveringsinstallaties in ons land draaien op volle toeren en Nederland is dan ook één van de weinige landen die het zó goed voor elkaar heeft. Er is een groot aantal landen in de wereld waar men het met 10 liter per dag doet. En een groot deel daarvan is drinkwater! Door de enorme luxe zijn Nederlanders een beetje verwend geraakt. De kwaliteit van ons kraanwater is overigens een stuk beter dan de kwaliteit van het drinkwater in de meeste andere landen. En toch is uit onderzoek gebleken dat er nog allerlei giftige stoffen in blijven zitten.

Troep in je kopje koffie

Wanneer je een kopje koffie zet met kraanwater uit die oude vertrouwde Nederlandse kraan, zitten daar nog altijd een heleboel nare stoffen in. Sommigen van de stoffen zullen je niet laten schrikken, zoals zand, kalk, chloor en diverse metalen. Het is immers een veel voorkomende gedachte dat je immuunsysteem, je lever en je nieren als beschermers optreden tegen deze stoffen. Maar wist je ook dat virussen, bacteriën, fluoride, verf, bestrijdingsmiddelen en zelfs medicijnresten een dagelijks deel van jouw dieet zijn? Ieder kopje koffie die je drinkt bevat dus de resten van de chemotherapie van je buurman, de hormonen uit de anticonceptie van je buurvrouw en de methylfenidaat uit de medicijnen van je aan ADHD lijdende neefje. Let op! Dit geldt voor koffie, thee en alle andere dingen die je bereidt met kraanwater dat niet is gefilterd met een Brita waterfilter.

Hoe bescherm je jezelf?

Je kunt jezelf en je gezin beschermen tegen deze schadelijke stoffen door gebruik van een Brita waterfilter. Zo'n Brita waterfilter is er in diverse soorten en maten en verkrijgbaar bij de waterfilterwinkel.com. Zo is er bijvoorbeeld een Brita waterfilter te koop in de waterfilterwinkel.com die zorgt dat er direct gefilterd water uit je kraan komt. Ook kun je een kan kopen met ingebouwde waterfilter, die ervoor zorgt dat je altijd schoon water in je koelkast hebt staan. Ben je een echte koffieleut? Bestel dan via de waterfilterwinkel.com een speciale filter voor je koffiezetapparaat. Je kunt zelfs voor in je bubbelbad zorgen voor schoon water met de juiste Brita waterfilter. Voor horecabedrijven bestaan speciale filters voor grootgebruik.

De toekomst moet beter

Je immuunsysteem wordt voortdurend aangevallen door bacteriën, virussen en schadelijke stoffen. Tegelijkertijd consumeren Nederlanders steeds meer voorverpakt voedsel waar nauwelijks tot geen vitaminen en voedingsstoffen in zitten. Vers, onbespoten fruit en groenten, hoogwaardige mineralen en eiwitten worden steeds minder gegeten. Zorg daarom dat je gezond eet, voldoende beweegt en de kans op inname van deze schadelijke bacteriën en virussen zo klein mogelijk maakt. Je hebt je eigen gezondheid in de hand. Zeker met de hulp van een Brita waterfilter, online te bestellen via de waterfilterwinkel.com.