Vakantie

De lange en saaie januarimaand is weer begonnen. Voor veel mensen een lastige maand zo net na de feestdagen. Het voorjaar en de vakantieperiode lijken nu ook nog zo ver weg. Dit jaar zullen we naar verwachting weer ouderwets van onze vakanties kunnen genieten. Dat maakt januari ook weer de maand van het plannen maken en vast voorpret beleven. Langzaam maar zeker zien we de dagen weer wat langer worden. Het weer blijft nog wel herfstachtig maar dat kan zomaar omslaan. Je kunt deze periode van het jaar dus mooi besteden om je vakantieplannen alvast vast te leggen. Veel collega’s van je zullen ook hun dagen al gepland hebben en nu je nog keuze hebt is het plannen en boeken zeker een aanrader. Naast het boeken van een lange vakantie gaan steeds meer mensen 1 of meerdere keren per jaar een lang weekend weg. De Zomerperiode is bij uitstek geschikt voor een reis naar de zon of het heerlijk vakantievieren in eigen land. De kans op mooi weer is dan ook in Nederland het grootst.

Vakantie in eigen land

Vorig jaar is de trend al ingezet, de vakantie in eigen land wint steeds meer terrein. De verwachting is dat deze zomer de campings en vakantieparken in Nederland ook weer helemaal volgeboekt zullen zijn. Nederland kent zoveel mooie en voor velen nog onbekende plekken dat het zeker een aanrader is om lekker in eigen land te blijven. Wat zou het lekker zijn om bij aankomst op de camping naast je caravan je Zonnestoel uit te klappen en heerlijk van de zon en de rust te genieten. En dan ’s avonds de barbecue aan te zetten en heerlijk met je gezin te genieten aan een mooi gedekte tuintafel. Een kleurig tafelkleed mag dan zeker niet ontbreken. Gecoat tafellinnen is bijzonder geschikt om hiervoor te gebruiken. Het kleed is fleurig en afneembaar wat op de camping zeker van pas kan komen. Naast de lange zomervakantie wint ook het korte tripje aan populariteit.

Korte tripjes

Ook in ons eigen land zijn er volop leuke mogelijkheden om er kort tussenuit te gaan. Uitwaaien aan de kust, van de natuur genieten op de Veluwe of genieten in een van de mooie steden die ons land rijk is. Online zijn er veel mooie aanbiedingen te vinden die voor veel mensen betaalbaar zijn en je vindt er een zeer uitgebreid aanbod. Bij een lang weekend weg kies je meestal voor de auto of trein als vervoermiddel om er te komen. Vliegen is voor een lang weekend een minder gekozen optie maar ook daar zijn zeker opties voor te vinden.