Verschillende interieurs voor in huis

vloerverwarming aanleggen

Ben je van plan om te gaan verhuizen of heb je het plan om je huis een make-over te geven? Dan moet je natuurlijk al over een hele hoop dingen gaan nadenken. Als eerst is het belangrijk om de stijl van jou huis te bepalen. De zomer komt er natuurlijk weer aan, en betekent dit dan ook dat je hierop je huis wilt gaan aanpassen of wil je meer voor een warme en winterse look gaan. Het is allemaal aan jou om dit te bepalen.

De Bohemian stijl

Bijna iedereen zal er wel is van hebben gehoord, de bohemian stijl. Maar wat is het nou eigenlijk? Waar de bohemian stijl vooral om bekend staat zijn de neutrale, bruine aarde tinten. Verschillende beige en bruin tinten die overal terug komen in je huis. Dit gecombineerd met houten meubels maakt het al een bohemian inrichting. Wat ook erg bij de bohemian stijl hoort zijn de Perzische kleden en Azteekse schalen. Als je dan ook nog een hoekje in je huis hebt waar allemaal exotische planten en bloemen staan dan is het helemaal af. Deze huisstijl is dus heerlijk voor in de zomer en kan je een heel fijn en warm gevoel geven. Als je het in de winter nou weer zat bent dan kan je gemakkelijk wat kleine aanpassingen doen en je hebt weer een wat rustigere inrichting.

Industriële inrichting

Wat een echte eye cather is bij een industriële inrichting zijn de lampen. Vaak zijn dit hanglampen met een robuuste uitstraling, dit komt omdat deze lampen meestal zijn gemaakt van metaal of staal. Een bekende lamp is de fabriekslamp, dit is een ruwe, stoere hanglamp die vaak wordt gebruikt als eettafel lamp. Materialen die je vaak zult tegen komen bij een industriële inrichting zijn: Metaal, leer, beton en hout. Vaak zijn de lampen etc. van metaal gemaakt. Een leren bank kan niet ontbreken in zo’n huisstijl en de vloer is vaak van beton of hout. Een betonnen of houten vloer kan alleen helaas wel vaak koud zijn in de winter. Vloerverwarming aanleggen kan daar een goede oplossing voor zijn. Het hoeft niet altijd duur te zijn en het biedt toch een fijne oplossing voor in de winter. De industriële muren zijn meestal gemaakt van bakstenen. Dit kan wel is prijzig zijn en daarom hebben ze daar oplossingen voor gevonden. Er bestaat tegenwoordig speciaal behang waarbij het lijkt alsof je net bakstenen en een houten muur hebt. Dit scheelt natuurlijk een hele hoop kosten waar je dan bijvoorbeeld weer leuke accessoires van kunt kopen.