Wat zijn de meest gekozen vakantiebestemmingen van 2019?

Spitsbergen reizen

Het hoogseizoen is vol in gang en de vliegtuigen op de internationale luchthavens gaan op en af. Vele mensen gaan voor een grote reis naar Amerika, Thailand of een warm land in Europa. Maar waar trekken de meeste mensen tegenwoordig naartoe? Het is vooral goed te zien dat vele jongeren een vliegtuig richting Albufeira of Mallorca pakken, om daar hun vakantie goed te vieren. Vele jonge stellen gaan op een low-budget stedentrip naar een bekende Europese stad en zo heeft iedereen zijn eigen bestemming. Een andere mogelijkheid is bijvoorbeeld naar Spitsbergen reizen! Iedereen heeft zo zijn eigen wensen en kiest hier zijn eigen vakantiebestemming. In deze blogs vind je daarom een paar tips voor een heerlijke vakantie!

Rondreizen in Argentinië

Waar vele mensen graag willen vertoeven in het hotel, het zwembad of aan het strand, kun je ook het avontuur opzoeken. Wanneer je graag wilt verkennen is het wellicht een leuk idee om in Argentinië te gaan reizen. Argentinië reizen zijn steeds populairder, omdat vele mensen kennis maken met de natuur en de jungle van Zuid-Amerika.  

In Argentinië zijn er vele soorten natuurparken te vinden waar je je ogen uitkijkt. De contrasten met het thuisland zijn enorm, wat het erg speciaal maakt. Denk bijvoorbeeld aan watervallen en speciale vogels. Beleef het zelf!

Roadtrip door Thailand

Een vakantiebestemming die de laatste jaren erg in trek is, is een verblijf in Thailand. De speciale natuur en de mensen daar zijn allemaal zo anders dan in Europa. Je zult merken dat de gastvrijheid daar enorm hoog is. Je zou er voor kunnen kiezen om een villa te huren in dit prachtige land, maar een roadtrip is ook zeker de moeite waard! Bepakt met een grote backpack neem je je bed, je kleding en je voeding mee en trek je rond door het land. Een geweldige ervaring die je nooit zult vergeten samen met je reisgenoot!

De welbekende stedentrips

Als laatste punt in dit blog komen de welbekende stedentrips aan bod. Ga er gewoon een paar keer uit en plan stedentrips. Binnen een paar dagen heb je kennis gemaakt met de gehele stad en zul je een geweldige tijd hebben. Hier een paar tips:

  • Ontdek de toren van Pisa, Het colosseum van Rome en nog veel meer. In Italië kun je het vinden!
  • Maak kennis met de Eiffeltoren, Montmartre, en het Louvre. Boek stedentrip naar Parijs!
  • Bezoek de London Eye, The Big Ben en bezoek diverse voetbalclubs. Ga naar Londen

Dit waren alle vakantietips. Oriënteer goed op je eventuele last-minute vakantie of voor volgend seizoen. Fijne vakantie!