Wc rol en navullingen zeepdispensers kopen?

Ben je op zoek naar een groothandel waar je zeepdispensers, navullingen zeepdispensers en diverse soorten wc rol (houders) kunt kopen? Dan kun je het beste kijken bij groothandels zoals 123toilet.nl. In de webshop van deze groothandel koop je namelijk grootverpakkingen navullingen zeepdispensers en wc rollen. Ook kun je bij 123toilet.nl terecht voor andere toiletartikelen, zoals handzeep, handdesinfectie, papieren handdoeken, schoonmaakmiddelen en afvalzakken.

Zeepdispensers

‘Na het plassen handen wassen.’ We weten al van kinds af aan dat dit belangrijk is! Handen wassen kun je doen met een ouderwets stukje handzeep, maar tegenwoordig doen we het veel vaker met vloeibare zeep, die zich in een zeepdispenser bevindt. Een zeepdispenser noem je ook wel een zeeppompje. Je kunt ze thuis gebruiken, maar ziet ze ook veel op kantoren, in restaurants en winkels. Voordeel van een zeepdispenser is, dat je hem keer op keer kunt navullen met navullingen zeepdispensers. Uit welke zeepdispensers kun je kiezen? De meest verkochte zeeppomp is de roestvrijstalen zeepdispenser. Je hebt zeepdispensers met sensor; deze hoef je niet aan te raken. Er zijn vrijstaande en inbouw zeepdispensers.

Navullingen zeepdispensers

Je kunt kiezen uit diverse merken, soorten en maten navullingen zeepdispensers. Sommige merken navullingen zeepdispensers kun je alleen gebruiken voor een bepaald merk zeepdispenser, zoals bijvoorbeeld Tork. Er zijn ook merken navullingen zeepdispensers die je voor alle zeepdispensers kunt gebruiken. Een voorbeeld zijn de 123 huismerk navullingen zeepdispensers. Uiteraard heb je navullingen zeepdispensers ook in allerlei geuren en kleuren. Als je navullingen zeepdispensers wilt kopen, ga dan voor een geur en kleur die jou aanstaat, zodat je zeker weet dat mensen hun handen kunnen wassen met een prettig kleurtje en zodat hun handen een geurtje krijgen dat lekker ruikt.

Wc rol kopen

‘Denk niet bij het laatste vel, wie na mij komt die redt het wel.’ Voor je het weet is het alweer tijd om een wc rol te vervangen. Wc papier daar kun je nooit genoeg van in huis halen. Jij wilt natuurlijk jouw huis, restaurant, bedrijf en/of winkel beladen met voldoende wc rollen. Je koopt niet één wc rol, maar meerdere wc rollen tegelijkertijd. Daarvoor ben je bij een groothandel aan het juiste adres. Welke wc rol mogelijkheden heb je allemaal? Waarin verschillen wc rollen van elkaar?

  • Van 1 laagse wc rol tot 4 laagse wc rol: hoe meer lagen, hoe steviger het wc papier
  • Wc rollen van diverse merken: van een topmerk wc rol tot een huismerk wc rol
  • Wc rollen gemaakt van diverse papiersoorten: sommige papieren zijn ook voorzien van een geurtje
  • Wc rol met of zonder koker: de kokerloze variant wc rol heeft geen kartonnen kokertje in het midden