Zo blijf jij gemakkelijk in shape

Vind jij het lastig om elke dag gezonde voeding te eten? Zou je graag fitter worden, maar weet je niet goed hoe je meer proteïne binnen kunt krijgen? In de FITSHE shop hebben ze daar de oplossing voor, namelijk in de vorm van speciale proteïne poeders en -repen. Deze zijn speciaal ontwikkeld voor vrouwen, om hen te ondersteunen in hun dagelijkse bezigheden en sportieve activiteiten. Het uitgangspunt van FITSHE Strong & Fit is dat iedere vrouw anders is, en dus hebben ze verschillende soorten shakes en repen ontwikkeld. Al deze producten zijn gemaakt van natuurlijke eiwitten, en bevatten geen chemische toevoegingen. Een gezond lichaam is immers een lichaam dat gevoed wordt met het beste wat de natuur te bieden heeft.

Eiwitten in precies de juiste verhouding

Ieder lichaam heeft elke dag eiwitten nodig, en dat in de juiste verhouding. Het ene eiwit is namelijk belangrijker dan het andere. Daarom hebben ze bij FITSHE uitgebreid onderzoek gedaan naar deze verhoudingen, en producten ontwikkeld die jouw gezondheid optimaal ondersteunen. Hun shakes en eiwitrepen stimuleren het herstel van je spieren, verminderen een hongergevoel, en stimuleren zo gewichtsverlies. De Strong & Fit pure whey protein shake bijvoorbeeld, welke verkrijgbaar is in een pouch van 408 gram. Deze is net als alle andere producten 100% natuurlijk, rijk aan krachtige weiproteïne en gemaakt met natuurlijk vanille extract, voor een heerlijk zoete smaak.

Vegan proteïne poeders

Bij FITSHE vinden ze het belangrijk dat iedereen gebruik kan maken van hun producten. Daarom hebben we naast de normale serie proteïneshakes ook vegan varianten ontwikkeld. Deze bevatten absoluut geen dierlijke producten, en zijn gemaakt op basis van soja. Soja is een plantaardig product dat van nature rijk is aan eiwitten. Dit maakt het perfect als maaltijd of snack voor mensen die geregeld sporten. Door de neutrale smaak van soja is het gemakkelijk in diverse producten te verwerken, en overheerst de smaak van de andere ingrediënten. Bij FITSHE hebben ze shakes en eiwitrepen in diverse smaken, zoals vanille, chocolade en creamy coconut. Zo zit er voor iedereen een smaak tussen waar je blij van wordt.

Hoe verwerk je de proteïne poeders?

De meest voor de hand liggende manier om de proteïne poeders te drinken is natuurlijk door ze te mengen met water of melk. Als je een plantaardige variant wilt dan kies je natuurlijk voor amandel- of havermelk. Amandelmelk bevat veel calcium, waardoor je gemakkelijk twee vliegen in één klap slaat. Maar wist je dat je deze eiwitpoeders ook kunt verwerken in recepten? Als je bijvoorbeeld chocolade muffins wilt bakken en deze extra gezond wilt maken, dan kun je twee flinke scheppen eiwitpoeder aan de bakmix toevoegen. Super lekker, en als je niet teveel suiker in het recept gebruikt ontzettend gezond! Daarnaast kun je de eiwitpoeders ook toevoegen aan een schaaltje yoghurt, of ze mixen met andere ingrediënten voor een heerlijke smoothie. Super veelzijdig en gemakkelijk toe te passen, de proteïne poeders van FITSHE!